fbpx
Webdesigner Den Bosch

Webdesigner in Den Bosch & applicatie ontwikkelaar

Bent u op zoek naar een software bedrijf voor al uw projecten, webhosting en aankoop van domeinnamen? Als webdesigner in Den Bosch staan wij graag voor u klaar en zij wij ook in te schakelen als applicatie ontwikkelaar. Zo maken wij mobiele toepassingen zoals hybride en native apps voor Android, iPhone, iPad en Windows Phone. Voor de web toepassingen maken wij websites, webwinkels en plug-ins voor bijvoorbeeld WordPress. Op het gebied van desktops ontwikkelen wij Windows desktoptoepassingen in UWP (Universal Windows Platform) en Windows Metro Apps. Naast ontwikkeling kunt u uiteraard ook op onze ondersteuning rekenen voor uiteenlopende applicaties. Neem contact met ons op voor meer informatie over welke vormen van ondersteuning er mogelijk zijn. Wilt u meer weten over onze werkwijze als webdesigner in Den Bosch en omgeving? Wij vertellen u er graag meer over!

Webdesigner in Den Bosch voor professionele online winkel

Wilt u naast een fysieke winkel ook een online webshop opzetten? Of wilt u een e-commerce webshop gaan lanceren? Als webdesigner in Den Bosch en omgeving bouwen wij professionele online winkels met zowel bestaande software als software op maat. Ook bieden wij de mogelijk om uw bestaande software uit te breiden naar uw wensen. Tijdens een kennismakinggesprek leggen wij u de verschillende opties voor en bekijken we waarmee wij u het beste van dienst kunnen zijn. Nadat we een keuze hebben gemaakt gaan wij voor u aan de slag en zorgen we er voor dat de webwinkel gebruiksvriendelijk werkt. Dat is onze expertise als webdesigner in Den Bosch en omgeving. Wist u dat wij ook werkzaam zijn als webdesigner in Vught? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Snel aan de slag met een E-Learning pakket

Wilt u uw eigen expertise als ondernemer met anderen delen? Het opzetten van een online cursus of e-learning programma is bij uitstek een goede manier om dit te doen. U creëert hiermee namelijk binding met uw doelgroep en u kunt zo uw passie delen met anderen. Veel ondernemers zien op tegen alle tijd die er in gaat zitten om een online platform te maken. Daar hebben wij als webdesigner in Den Bosch iets op bedacht, namelijk het pakket NinTeach. Dit is een samengesteld E-Learning pakket om snel aan de slag te gaan met het geven van lessen. U krijgt een platform tot uw beschikking om lessen op te slaan en een website vitrine. Daarnaast zit er ook een videomontage programma inbegrepen. Wilt u direct aan de slag met het delen van uw kennis? Vraag dan het NinTeach pakket aan!