fbpx
Selecteer een pagina
Applicatie ontwikkelaar

Applicatie ontwikkelaar voor Mkb’er en particulier

Wilt u een web applicatie of mobiele applicatie laten ontwikkelen? Als gespecialiseerde applicatie ontwikkelaar gaan wij graag voor u aan de slag!  We werken vaak voor Mkb’ers en particulieren en maken mobiele, desktop en web toepassingen voor Windows, IOS en Android besturingssystemen. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een website, webwinkel of webapplicatie. Met een webapplicatie kunt u veel tijd besparen omdat ze erg gebruiksvriendelijk werken. Bovendien zijn ze op ieder apparaat toegankelijk en kan uw personeel snel inloggen op een communicatiesysteem of portal. Er is een breed scala aan mogelijkheden op dat gebied, afhankelijk van het doel dat u voor ogen heeft. Wilt u meer weten over de toepassing van een webapplicatie en hoe u hiermee tijd kunt besparen? Vul het contactformulier in en onze applicatie ontwikkelaar neemt zo snel mogelijk contact op!

Applicatie ontwikkelaar voor mobiele applicaties en web applicaties

Naast de ontwikkeling van web applicaties kunt u ook bij ons terecht voor mobiele applicaties. Om een goede keuze te maken zetten we graag de voor- en nadelen van beide mogelijkheden op een rijtje. Wanneer u kiest voor een mobiele applicatie kunnen mensen alleen toegang krijgen door de app te installeren. Bij een web applicatie is dit niet zo want deze is op iedere apparaat via de browser toegankelijk. Hierdoor kunt u meer potentiële klanten bereiken aangezien de site vindbaar is via de zoekmachines. Een ander voordeel is dat een website eigenlijk nooit geüpdatet hoeft te worden. Wat een nadeel kan zijn is dat u geen gebruik kunt maken van de mogelijkheden van een mobiel apparaat, denk bijvoorbeeld aan GPS. Verder kan de snelheid langzamer zijn dan bij een mobiele applicatie. Meer weten over de verschillen of bent u op zoek naar een webdesigner in Vught en omgeving? Wij helpen u graag!

Voor- en nadelen van mobiele applicaties en web applicaties

Door onze ervaring als applicatie ontwikkelaar zijn wij inmiddels bekend met alle ins en outs van beide types applicaties. Zo is het voordeel van een mobiele applicatie dat u geen internet nodig heeft om deze te gebruiken. Daarnaast vinden mensen een app vaak gebruiksvriendelijker en sneller werken in vergelijking met een webapplicatie. Nadelen van een mobiele applicatie kunnen zijn dat u de app eerst moet downloaden en dat er regelmatig een update gedaan moet worden. Ook kunt u minder goed gevonden worden via Google in vergelijking met een web applicatie. In een persoonlijk gesprek bekijken we op basis van uw wensen welke oplossing het beste aansluit. Wist u dat wij naast applicatie ontwikkelaar ook werkzaam zijn als webdesigner in Den Bosch? Bij ons kunt u dus terecht voor al uw software projecten. Neem contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen!